Rejser

3 tips til din storbyferie

Elsker du at rejse, men har du ikke den store erfaring med storbyer, og vil du gerne noget mere på storbyferie i det kommende år, har vi her samlet tre tips til dig.

Du kan finde de bedste Sri Lanka priser her.

Bo centralt

For det første kan det være en rigtig god idé at bosætte dig centralt i byen, når du skal finde dig et hotel eller en AirBnB lejlighed, som du skal overnatte i. Der er jo som regel rigtig mange hoteller i og omkring en storby, og det er bestemt ikke lige meget, hvor du vælger at overnatte på din ferie. Bor du inde midt i byen, er det bare så meget nemmere at komme rundt til de mange spændende seværdigheder, restauranter og oplevelser, end hvis du bor bare 10 km uden for byen.

Køb en samlet billet

Dernæst kan det være en god idé at undersøge, om det ikke er muligt at få dig en samlet adgangsbillet til mange af de bedste seværdigheder i byen. Der er mange storbyer i Europa, der har sådan et turistkort, som giver dig mulighed for med en og samme billet at få adgang til langt de fleste ting, som er værd at opleve for turister i byen, og det kan ende med at spare dig for rigtig mange penge i entréer, når du gerne vil ind de mange forskellige steder i løbet af din ferie i byen.

Få styr på den offentlige transport i byen

Så kan det også være godt lige at læse op på den offentlige transport i byen, så du er sikker på, hvordan det fungerer. Er der fx en undergrundsbane, er det meget godt at have styr på, hvordan du kommer til at køre med den. I London er det fx en god idé med et Oyster card, som giver dig adgang til deres undergrund. Og samme type kort kan du få til mange andre storbyer, men det er som regel noget, der er godt at have styr på, inden du rejser hjemmefra. Og alt det info kan du nemt Google dig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.