Rejser

3 tips til din næste storbyferie

Vil du gerne snart på storbyferie igen, eller har du aldrig prøvet at være på storbyferie, og har du brug for et par gode tips til din første tur, kan du her finde lige netop det. Vi kommer med et par solide råd, som du kan gøre brug af, hvis du gerne vil på storbyferie snart.

Sådan kan du fjerne en flåt, hvis du er så uheldig at få sådan en på din ferie.

Vælg den billige lufthavn

For det første kan det være en oplagt idé for dig at rejse til den billige lufthavn, når du skal til en storby. Der er mange storbyer, der har flere lufthavne, og de mindre lufthavne er ofte meget billigere at flyve til.

I London er det fx meget dyrere at rejse til Heathrow, end det er at rejse til Luton eller Stansted. Og det kan sagtens lade sig gøre at komme nemt fra de små lufthavne og ind til centrum af byen.

Husk en god Dalai Lama bog når du skal på ferie.

Tænk over hvor dit hotel ligger

Dernæst kan det også være godt at tænke over, hvilket hotel du skal booke dig ind på. Når du skal på storbyferie er det jo meget afgørende, hvor dit hotel er.

Det kan være en rigtig god idé at vælge et hotel, der ligger meget centralt, så du ikke skal ud på en dagsrejse eller rejse med flere forskellige transportmidler for at komme ind til centrum.

Gå selv på opdagelse i byen

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé ikke at gøre brug af sider som Trustpilot eller lignende, når du skal på eventyr i byen.

Det sjove ved at være på eventyr i en storby er jo, at du kan lade dig overraske over restauranter, caféer, barer og oplevelser, som du kommer forbi. Der er mange, der gør brug af andres anmeldelser, når de fx skal finde et sted at spise, og det er en skam, da det kan forhindre dig i at få nogle magiske oplevelser på fx restauranter el.l.

Det er jo heller ikke sikkert, at du er enig i andre mennesker anmeldelser. Så det er meget bedre at gå ud i byen og kigge efter et sted, hvor du har lyst til at gå ind, i stedet for at bruge tid på at læse andre turisters anmeldelser på nettet, da du sjældent deler den samme mening om et sted alligevel med andre tilfældige mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.