3 tips til at spare penge på charterrejsen

Vil du gerne på en lækker charterrejse til næste år, men er du ikke meget for at betale alt for meget for din ferie, har vi her samlet et par gode tips til dig, som kan hjælpe dig med at spare så meget som muligt på din næste ferie.

Har du en Nespresso maskine, kan du lære mere om afkalkning af Nespresso her. Så kan den blive kalkfri, før du rejser.

Rejs uden for højsæsonen

For det første kan det være en rigtig god beslutning at rejse uden for højsæsonen, hvis du har mulighed for det.

Der er jo rigtig mange, der af gode grunde vælger at rejse i skolernes sommerferie. Derfor er priserne også så meget højere i den periode. Så vil du gerne afsted til en lav pris, kan det være en rigtig god idé at tage afsted lige før eller efter denne industriferie.

Overvej dit hotel nøje

Dernæst kan det være en rigtig god idé at tænke en del over, hvilket hotel du skal booke dig ind på. For der kan jo være stor forskel på, hvor meget det koster for dig at booke dig ind på de forskellige hoteller i det område, du har kig på.

Selvom et 5-stjernet hotel kan være luksus, betyder det ikke, at du ikke kan få dig en lige så god ferie med hele familien på et 4-stjernet eller 3-stjernet hotel. Og disse hoteller koster ofte meget mindre end det luksuriøse hotel. Så her kan der være penge at spare.

Tænk over hvor meget du bruger når du er afsted

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé at tænke over, hvor mange penge du bruger, når du først er kommet afsted på din ferie. Der er mange, der har det med at glemme, at pengene stadig forsvinder fra bankkontoen, selvom der nu bliver betalt i euro og ikke i danske kroner.

Så tænk over hvor du spiser, hvor mange drinks du køber, eller hvor meget du shopper. Det er tit også disse mønstre, der er med til at gøre en rejse dyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.