Rejser

3 skridt du skal huske hvis du nogensinde misser en flyafgang

Skulle det nogensinde ske, at du fx kommer for sent til et fly, har vi her samlet et par vigtige skridt til dig, så du kan sørge for at komme hjem igen uden problemer. Der er altid en løsning på problemerne, og du skal nok også komme hjem igen, selvom du måske kommer til at misse en flyafgang. Med disse skridt er du i sikre hænder, hvis uheldet sker for dig.

Find dit Karen Blixen julehjerte her.

1 – Undgå at gå i panik

For det første er det meget vigtigt, at du ikke går i panik. Der er nogle mennesker, der godt kan finde på at gå i panik, hvis de går mod gaten, og på vejen kan se deres fly begynde at rulle væk fra lufthavnen. Har du ikke nået dit fly, er der ikke noget at gøre ved det. Så må du sætte dig ned et øjeblik, trække vejret, og så ellers finde ud af, hvad du så skal gøre. Uanset hvor hurtigt du løber eller panikker, kommer du stadig ikke med det fly, der er på vej ud af landingsbanen. Det fly er fløjet.

Tager du tit på kør-selv ferie, så find billige vinterdæk her.

2 – Find en ny afgang

Når du har trukket vejret og fået sagt til dig selv, at der ikke er noget at gøre ved det, er du klar til at gå videre. Nu skal du i gang med at finde ud af, hvilken afgang du så skal med. Er du med et rutefly, er der nok gode chancer for, at der er en lignende afgang dagen efter, som du kan booke dig ind på. Er det et charterfly, du har misset, kan du altid kigge efter et rutefly fra fx RyanAir, SAS, Norwegian eller lignende hjem. Kan det ikke lade sig gøre, må du ringe til dit rejsebureau og finde ud af, om de kan få dig hjem.

3 – Find et sted at overnatte

Når du har fundet ud af, hvornår du kan komme hjem igen, og det måske først er en dag eller to senere, er det en rigtig god ide at finde et sted at overnatte. Selvom du teknisk set godt kan forblive i lufthavnen, er det bare rigtig dejligt at kunne sove i en ordentlig seng, så du ikke skal sidde i den samme terminal i over 24 timer og vente. Check ind på et lufthavnshotel og få ro på. Så er du klar til at rejse igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.